28 آبان 1396 ساعت 17:59                                   English

به اطلاع کلیه دانشجویان مدیریت صنعتی – گرایش کیفیت و بهره وری ترم سوم می رساند کلاس درس آقای دکتر فارسیجانی در روز سه شنبه مورخه 1396/08/02 از ساعت 8 صبح برگزار می گردد.

لذا حضور کلیه دانشجویان در این کلاس الزامی می باشد.

قابل توجه دانشجويان محترم كليه موسسات اموزش عالي و دانشگاه ها

بدين وسيله به اطلاع ميرساند دانشجوياني كه تمايل به اخذ واحد در ترم تابستان ٩٦ دارند ميتوانند به واحدآموزش موسسه علامه اميني بهنمير مراجعه فرموده و يا با شماره ٠١١٣٥٧٥٠٨١٠ الي ١٥ داخلي ١٠٣ و ١٠٤ تماس بگيرند .
ادرس :بابلسر- بهنمير گلستان ١٥
وب سايت: www.aab.ac.ir
تلگرام: baauniv@
  • قابل توجه دانشجویان عزیز

با توجه به تقارن امتحانات پایان ترم با ماه مبارک رمضان و لیالی قدر امتحانات ساعت 8 صبح روزهای 24 و 28 خرداد با یک ساعت تاخیر(ساعت 9) برگزار خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه علامه امینی
به استحضار دانشجویان عزیز می رساند حداکثر تا تاریخ 1396/03/11 با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه خدمات آموزشی موسسه، نسبت به کنترل نهایی دروس، تاریخ، روز و ساعت امتحانات ترم جاری اقدام و در صورت وجود هر گونه مشکل با مراجعه به آموزش نسبت به رفع آن اقدام نمایند.در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه آموزش نخواهد بود

اداره آموزش

نیازمندی ها