30 شهریور 1396 ساعت 1:50                                   English

— نحوه پرداخت: ماهانه و شروع آن 9 ماه بعد از فراغت از تحصیل

معاونت اداری و مالی مؤسسه
♨️خبر_مهم

✳️◀️طبق تصمیم هیأت رئیسه دانشگاه، روزهای پنجشنبه هر هفته (در طول فصل تابستان) دانشگاه تعطیل میباشد .

دانشگاه_غیردولتی_علامه_اميني
 @baauniv
دانشجویانی که در این ترم بدهکار می باشند هر چه سریع تر نسبت به تسویه شهریه خود اقدام نمایند.
دانشجویان گرامی به منظور عدم مشکل و ازدحام در زمان امتحانات و سهولت در دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم، از هم اکنون شروع به تسویه نمایید.
لازم به ذکر است عواقب تاخیر تسویه حساب( اعم از مالی و آموزشی و تاخیر در سر جلسه امتحان ) شخصا بر عهده دانشجو می باشد.

معاونت اداری و مالی
اطلاعیه امور مالی در ارتباط با پرداخت شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 1395:

براساس مصوبه هیات رِئیسه مؤسسه در جهت فراهم نمودن شرایط مناسب برای پرداخت شهریه ،دانشجویان عزیز می توانند بصورت علی الحساب با پرداخت  50 درصد شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 1395 خود نسبت به انتخاب واحد بر اساس تقویم اعلامی موسسه  اقدام نمایند و مابقی آن را در طول ترم تسویه نمایند. معهذا دانشجویانی که پرداخت مبلغ مذکور برای آنها امکانپذیر نمی باشد و قصد تقسیط شهریه و یا دریافت وام صندوق رفاه دانشجویی را دارند قبل از تاریخ انتخاب واحد به امور مالی مراجعه نمایند.

"معاونت اداری و مالی مؤسسه "

نیازمندی ها

دفترچه تلفن موسسه